سفارش تبلیغ
صبا ویژن


اگر می خواهیم مشکلات کشور و مردم حل شود... - شهر خوبان


درباره نویسنده
اگر می خواهیم مشکلات کشور و مردم حل شود... - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
اگر می خواهیم مشکلات کشور و مردم حل شود... - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :339628
بازدید امروز : 3
 RSS 

 خیلی از مردم، بسیاری از جوانان، خیلی از کسانیکه دچار مشکلات اقتصادی و بیکاریاند، بسیاری از کسانیکه شرکت یا کارخانه یا واحد تولیدیشان دچاررکودشده، یا خیلی از پیمانکاران که از دستگاه‌های اجرایی یا شهرداری‌ها طلبکارند، یا بسیاری از مدیرانی که به دلیل محدودیت منابع مالی طرحها و برنامه هایشان اجرایی نمیشود. یا خیلی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهها که می خواهند زندگی جدید خود را تشکیل دهند و بسیاری از گروه‌ها و اقشار دیگر جامعه می پرسند چرا با مشکلات اقتصادی روبرو هستند و کی این مشکلات حل می شود؟ اقتصاد رونق می گیرد و کسب و کارها و واحدهای تولیدی و صنعتی فعال می شود و طرحهای نیمه تمام دوباره شروع می شود . در مورد علت پیدایش مشکلات که کم و بیش زیاد صحبت شده که اهم آنها عبارتند از بی تدبیری‌ها و ندانم کاری‌ها و سیاستهای غلط دولت گذشته، آثار ناشی از تحریم‌ها، پایین آمدن قیمت نفت، هزینه بالای هدفمندی یارانه‌ها، حجم بالای پروژها و طرحهای نیمه تمام عمرانی ( بالغ بر هشتاد هزار طرح ). اتخاذ سیاست راهبردی کاهش نرخ تورم و تک رقمی شدن آن در دولت یازدهم و مواردی از این قبیل، از عوامل اصلی شکل گیری و تداوم رکود اقتصادی محسوب می شوند که با اتخاذ سیاستهای اصولی دولت در مذاکرات هسته ای، رفع تحریم ها و به نتیجه رسیدن برجام و تعامل موثر تر با جهان و اجرایی شدن سیاستها و برنامه های اقتصاد مقاومتی اقدامات اصولی برای خروج از رکود و بحران در دست اجرا می باشد .  اما در کنار پیگیری سیاستهای اصولی و اساسی به نظر می رسد نکات مهم دیگری نیز باید مورد توجه قرار گیرد تا شرایط کشور بهبود یابد.

 اگر می خواهیم مشکلات اقتصادی کشور حل شود و اوضاع تولید، صنعت، اشتغال و کسب و کار بهبود یابد، باید در کشور رفاقتها زیاد شود و جای دعواها و تخریب‌ها و جنجال‌ها را بگیرد. باید رابطه دولت و مجلس دوستانه و صمیمانه شود. باید روشنفکران، اقتصاددانان، نویسندگان و اصحاب رسانه به میدان بیایند و به دولت کمک کنند. باید سپاه، ارتش و بسیج امکانات و نیروها و توانمندیهایشان را در جهت حل مشکلات در عرصه های مورد نیاز بسیج نمایند. باید در خطبه های نماز جمعه ائمه جمعه درس اخلاق، همکاری و رفاقت بدهند و مردم را به پشتیبانی از دولت و کمک به مسئولین اجرایی تشویق و ترغیب نمایند، باید روزنامه ها دیگر صحنه جدال، تخریب، جناحها و گروههای درون نظام و تضعیف نیروهای خدوم و شخصیتهای نظام نباشد و گروه‌های مختلف جامعه را به همکاری و همدلی دعوت نمایند، صدا و سیما به عنوان اصلی ترین رسانه عمومی توجه به منافع ملی را در رأس سیاستهای خود قرار دهد و با نگاهی فراجناحی به همه خدمتگزاران و دلسوزان نظام فارغ از گرایش و اندیشه سیاسی اشان احترام بگذارد و در همه برنامه ها، گزارشها، اخبار، فیلمها و سریالهایش ندای وحدت و احترام سرداده شود.و ازهمه ظرفیت های خود به مردم درس اخلاقی، احترام، صداقت، تلاش، سخت کوشی، نوآوری، نوعدوستی، مشارکت، تعاون، تولید، خوداتکایی و فداکاری بیاموزد و سرمایه اجتماعی را رشد دهد و فضا و فرهنگ عمومی را در جهت اعتماد عمومی برای تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی هدایت نماید.

  اضافه بر موارد فوق باید فضایی در کشور حاکم شود که به سرمایه گذاران و کار آفرینان، به عنوان نیروهای موثر و پیشتاز در رشد و رونق اقتصادی احترام گذاشته شود و شرکت‌های خصوصی، تعاونی و اصناف به عنوان نمایندگان بخش مردمی و غیردولتی اقتصاد بانشاط به صحنه بیایند و موردحمایت لازم و همه جانبه قرار گیرند.

 برای غلبه بر مشکلات و محدودیت‌های اقتصادی دولت باید با تمام قوا به صحنه بیاید . دولت باید خود را چابک سازد . نیروهای تحت پوشش دولت در هر مقام و نقشی باید به سربازانی با انگیزه و علاقمند برای حل مشکلات مردم و تولیدکنندگان تبدیل شوند . با هر مدیر یا کارمندی که در جهت فعال شدن اقتصاد و تولید مانع ایجاد می کند برخورد قاطع شود. مدیران ارشد دستگاههای اجرایی و سازمانهای دولتی در بکار گیری توان و مشارکت همکاران خود در چارچوب برنامه های روشن و مشخص از همه ظرفیت‌های درون و برون دستگاهی بهره برداری نمایند.

  نقش بانکها در جهت رونق اقتصادی همیشه مورد تأکید و توجه بوده است، بانکها باید بسیار منعطف تر و همراه تر با سیاستهای دولت و انتظارات بنگاه‌های اقتصادی و بخش خصوصی و تعاونی وارد عمل شوند و تسهیلات لازم را با نگاهی انبساطی و سهل الوصول با حذف موانع و محدودیت‌های متعارف عرضه نمایند. از استانداران، فرمانداران و دستگاههای اجرایی استانی و نهادهای عمومی غیر دولتی و شهرداریها هم با توجه به اختیاراتی که دارند - و البته لازم است با تفویض اختیارات لازم ارتقاء یابد- انتظار همراهی و کوشش مجدانه‌تر می‌رود.

در یک کلام و بدون هیچ تردید باید باور داشته باشیم حل مشکلات اقتصادی، خروجاز رکود، رونق واحدهای تولیدی، کشاورزی، صنعتی، خدماتی و کاهش نرخ بیکاری همراه با تدبیر جامع و تدوین برنامه های روشن و سنجیده در چارچوب سیاستهای اقتصاد مقاومتی نیازمند همدلی و همکاری واقعی است . نیازمند کنار گذاشتن اختلافات، دعواها و تنش های سیاسی و جناحی است، نیازمند حمایت همه جانبه قوا از دولت و مدیران اجرایی است . نیازمند کار و تلاش و سخت کوشی همراه با نشاط و نوآوری است.

 انتظار می رود با فعال سازی کارگروه‌ها و کمیته های مورد نظر و تشویق و ترغیب مدیران استانی، محلی و ایجاد فضای همکاری و هماهنگی بین بخش خصوصی و دولت و پیمانکاران و بانکها و بیمه ها را فراهم سازند و بر فضای امید و پویایی بدمند و روند پیشرفت طرح‌ها و برنامه ها را مستمراً پایش نمایند. در این رابطه توجه ویژه به تکمیل، اجرا و اتمام پروژه های نیمه تمام از طریق واگذاری مدیریت اجرایی بهره برداری با مالکیت ضروری به نظر می رسد و قریب به 80 هزار پروژه و طرح نیمه تمام یعنی خواب شدید سرمایه که فعال شدن آنها موجب رونق کسب و کار و فعالیتهای تولیدی و خدماتی در رشته های مختلف و کاهش نرخ بیکاری می شود.

 

هر کس دل در سودای پیشرفت و اعتلای کشور و نظام دارد باید با صداقت، رفاقت و تعهد، با کنار گذاشتن همه ضعف ها و نارسائیهای گذشته به صحنه آید و سهم و نقش خود را به خوبی ایفاد نماید و آنگاه همگی شاهد نصرت و یاری قطعی خداوند باشیم که ان تنصروالله ینصرکم .



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 4:32 عصر روز سه شنبه 95 تیر 22