سفارش تبلیغ
صبا ویژن


شهریور 1388 - شهر خوبان


درباره نویسنده
شهریور 1388 - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1
مرداد 1
شهریور 1
خرداد 2
مرداد 2
اسفند 2
شهریور 3


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
شهریور 1388 - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :347956
بازدید امروز : 6
 RSS 

با عرض تسلیت ایام شهادت مظلومانه حضرت مولی الموحدین امام علی (ع) فراز هایی کوتاه از نگاه مولی به مسائل حکومت خطاب به مالک اشتر انتخاب و تقدیم حضورتان می گردد.

زمامداران را خواص و نزدیکانی است که در آنها خصلت هایی است چون خودکامگی، چپاولگری و نامردمی . در روابط اقتصادی با دیگران ، با تصمیمی قاطع زمینه ی چنین خصلت هایی را ریشه کن ساز.

 حق را درهر کجا و در مورد هرکسی(دور یا نزدیک) اجرا کن و در این راه پافشاری کن.

اگر مردم بر تو گمان ستمگری بردند پوزش خویش را با آنان در میان بگذار تا سوء تفاهمات و گمانه زنی های آنان با حق و واقعیت همسو گردد .

َ پس به هیچ روی با ریختن خون مردم به ناحق پایه های فرمانروایی خویش را استوار نساز که آن پایه های قدرت را سست می کنند و میلرزاند . چه می گویم؟ قدرت را نابود می کند و به زباله دان خشونت می سپارد . در مورد قتل عمد، هیچ عذری در نزد خدا و من پذیرفته نیست.

برتو واجب است که همواره حکومت های دادگستر پیشین ، سنت های سراسر فضیلت گذشتگان، روش های پسندیده و... را به یاد داشته باشی.



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 4:36 عصر روز چهارشنبه 88 شهریور 18


به یاد گرامی، کارآفرینی کارآمد و نیکوکار 

سید محمد گرامی پس از یک عمر تلاش بی وقفه و خدمات فراوان در عرصه اقتصاد ، تولید و کارآفرینی در روز میلاد مبارک امام حسن مجتبی (ع) و در ماه ضیافت الهی نقاب در رخ خاک کشید و به دیدار معبود خویش شتافت.

بدون هیچگونه اغراق گرامی نمونه برجسته ای از تلاش ، سخت کوشی و منشا خدمت بودن یزدیها بود و البته در این عرصه ممتاز و مثال زدنی ، گرامی از ساده ترین کار یعنی شاگردی مغازه و بازاریابی خرده فروشی چای در ایام جوانی کار خود را شروع و با قناعت و پشتکار ادامه داد. تا اینکه امروز گلستان او سال هاست که در خانه هر ایرانی در سراسر کشور و حتی خارج از کشور و کشور های منطقه می درخشد و نشانی است از اراده مصمم و تلاش موفق انسانی کارآفرین در خدمت به مردم و کشورش . گرامی نه تنها در عرصه اقتصاد و تولید منشا اثر و تلاش های موفق و ایجاد اشتغال و زندگی برای هزاران جوان جویای کار بوده است، بلکه در حوزه خدمات فرهنگی ، آموزشی و رفاهی نیز یادگاری ارزشمند از خود برجای نهاده.مجتمع بزرگ آموزشی سید الشهدا ،به عنوان یک مجموعه آموزشی غیر انتفاعی در کلیه مقاطع تحصیلی سالهاست که با موقعیتی خوب به تعلیم و تربیت جوانان و دانش آموزان یزدی پرداخته و تا کنون هزاران فارغ التحصیل به جامعه تقدیم نموده است. و صدها نفر از آموزش دیدگانش در بهترین رشته های دانشگاهی کشور پذیرفته و فارغ التحصیل گشته اند.و گرامی در پیشرفت و توفیق همه ی این عزیزان خود را سهیم و شریک نموده است. مجتمع خیریه فاطمه الزهرا در شهر تفت که مرکزی موفق و برجسته در حفظ و مراقبت از سالمندان استان یزد و استانهای هم جوار است ، سالهاست که با حمایت های همه جانبه گرامی و جمعی از خیرین داخل و خارج از کشور به ارائه خدمات مطلوب برای خانواده ها وسالمندان به صورت داوطلبانه مشغول می باشد.

چند باری که توفیق دیدار ایشان در یزد در استانداری، یا منزل یا در محیط کارخانه ایشان در تهران را داشتم گاهی از پاره ای از تنگ نظری ها، نا مهربانی ها و کوتاهی هایی که بر ایشان به ناحق روا داشته اند به ویژه در شرایط خاص سالهای اول انقلاب و مصادره مجموعه سیمرغ یا در راه اندازی کارخانه هیوندا و...درد و دلهایی را مطرح می ساخت و علاقه داشت که اگر سیمرغ را بر اساس اسنادش که به ناحق از او گرفته بودند برگردد، ضمن بازسازی و رونق بخشیدن به این صنعت بزرگ تا پنجاه درصد درآمدش را صرف ایجاد و اداره کلینیکی بزرگ به نام مهدی نماید. که متاسفانه این آرزو در حیاتش به نتیجه نرسید. گرامی تا آخرین دوره های زندگی علیرغم کهولت سن بالای 80 سالگی عصا در دست در محیط کار و تولید حضور می یافت و به بهبود و توسعه تلاش خود می اندیشید و به محیط خانواده و همکارانش گرمی می بخشید . گرامی می تواند الگویی برجسته از کارآفرینی ملی و مسلمان و سرمایه گذار، و سرمایه داری ارزشمند برای تلاشگران عرصه اقتصاد در کشور و برای همه ایرانیان باشد.

با عرض تسلیت این مصیبت به فرزندان ، خانواده و بازماندگان محترم گرامی و دوستان و آشنایان او، برای آن عزیز علو درجات و غفران الهی مسئلت می نمایم . امید که فرزندان پر تلاش راه پر خیر و برکت پدر را هم درعرصه اقتصاد و هم در عرصه خدمات فرهنگی اجتماعی به نیکویی ادامه دهند و همچنان باقیات الصالحات برای ایشان باشند. روحش شاد، یادش پایدار.



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 5:37 عصر روز یکشنبه 88 شهریور 15


به نام خدا

 

روز سه شنبه گذشته آقای دریادار شم خانی بر حسب سنت هر ساله جمعی از فرماندهان و نیروهای دفاع مقدس از سپاه و جهاد و ارتش را به یک نشست توام با افطار در مسجد حضرت ولی عصر (عج) دعوت نموده بودند. حقیر هم اشتباها هر سال دعوت می شوم امسال هم همینطور. اما چون برنامه دیگری داشتم نتوانستم تا آخر بمانم . فردا صبح متوجه شدم سردار عزیز جعفری که اتفاقا یزدی هم هستند در این نشست آن سخنرانی عجیب و تند و جنجالی را ایراد می نماید و موضع ناعادلانه و تشویش آفرین و نادرستی بر علیه آقایان خاتمی و موسوی خوئینی ها آنهم عمدتا متکی به اعترافات آنچنانی آقای ابطحی اتخاذ می نماید و بر طبل تفرقه و جدایی و تخریب یاران امام و انقلاب به ناروا می کوبد . البته جای گلایه از دست اندرکاران بود که چرا این مجلس ارزشی و غیر سیاسی و غیر جناحی را اینگونه در اختیار یک جریان تند قرار دادند.

دو روز بعد در همان مجلس و در همان سالن مراسم چهلمین روز درگذشت مظلومانه محسن روح الامین فرزند آقای دکتر روح الامین که در بازداشتگاه کهریزک جان شیرین خود را از دست داد، برگزار گردید. ( ایکاش به بقیه قربانیان حوادث اخیر نیز اجازه برگزاری چنین مجالسی می دادند تا آه و حسرت بر دل خانواده هایشان کمتر اثر می گذاشت)

مجلس با ترکیبی از مسئولین کشور ، مدیران صدا و سیما ، نمایندگان مجلس ، نیروهای انقلاب و دوستان و آشنایان دکتر برگزار شد. در این مجلس جناب آقای ادیب یزدی که از خطیبان مطرح تهران است صحبت نمود که اتفاقا ایشان هم یزدی و همشهری هستند. به منبر رفتند و انصافا یک سخنرانی سنجیده ، دقیق و متناسب با مجلس و با تاکید بر وحدت ایراد نمود و به شدت و با ناراحتی زیاد به کسانیکه بین نیروهای انقلاب تخم نفاق و جدایی و تفرقه می افشانند و رفتارشان بر طرد نیروهای اصیل مبتنی است انتقاد کردند و به نکته جالبی مبتنی بر تفسیر آیه معروف " و یطعمون الطعام علی حبه مسکینا و یتیما و اسیرا" ذکر نمود. وآن اینکه وقتی آیه فوق بر پیامبر اکرم (ص)نازل شد پیامبر به شدت اندوهگین شدند و این اندوه بیش از آنکه برای سه روز افطار نکردن فاطمه (س) و علی (ع) باشد، برای گرسنه ماندن یک اسیر در حکومتی که پیامبر (ص) مسئولیت آنرا عهده دار هستند بود. چون مسئولیت زندگی و سلامت اسیر مستقیما بر عهده حکومت است و اینکه اسیری گرسنه مانده بود سخت پیامبر را اندوهگین ساخته بود و در ادامه آقای ادیب یزدی اظهار داشت که مرحوم محسن روح االامین در جامعه امروز مصداق آن اسیر بوده است و حال قضاوت کنیم که ما با اسیر چگونه رفتار کرده ایم. در ادامه نگرانی های خود را از وقایع بعد از انتخابات و بهم ریختن وحدت جامعه و تبدیل دوستان انقلاب به دشمن به جمع حاضردر مجلس، با صراحت و ناراحتی طرح کرد ، و پیشنهاد کرد تا دیر نشده است چاره ای بیاندیشیم و جلوی این روند گرفته شود.

ایکاش آقای عزیز جعفری نیز با عنایت به سوابق درخشان دوران دفاع مقدس همچون عزیز سال های قبل مسیر حق و عدل و اعتدال را رعایت می کرد و اینگونه بزرگان نظام را به تقابل نمی کشید. فراموش نکنیم یکی از شیوه های تخریب انقلاب بد دفاع کردن از آنست.



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 1:42 عصر روز یکشنبه 88 شهریور 15


 

میلاد پر خیر و برکت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) بر پویندگان راه سبز ولایت و سعادت مبارک باد.

از امام حسن مجتبی (ع) گفتاری طولانی در حکمت، اندرز، تذکر و امثال آن در ترجمه کتاب تحف العقول صفحه ی 207به بعد ذکر شده که همه در قالب سوال و جواب های کوتاه است. به میمنت این روز مبارک گزیده ای از این پرسش ها و پاسخ ها را ذکر می کنیم :

1- زهد چیست؟ دل دادن به پرهیزکاری و دست کشیدن از دنیا 2- حلم چیست؟ فرو خوردن خشم و خویشتن داری

3- شرف چیست؟ نیکی با فامیل و پذیرفتن عذر ایشان                                4-مردانگی چیست؟ دفاع از اسیر و پایداری در میادین نبرد و دلیری به هنگام پیشآمد ناگوار

5- سرافرازی چیست؟ در غرامت ببخشی و از گناه در گذری                           6-کرم چیست؟ بخشش پیش از درخواست و غذا دادن و سیر کردن مردم در زمان نیاز

7- بلند نظری چیست؟ بخشش در خوشی و نا خوشی                       8- تنگ نظری و بخل چیست؟ آنچه از مال که در نزد توست شرف پنداری و آنچه بخشیده ای خسارت

9- بی نیازی چیست؟ قناعت به روزی مقسوم هرچند اندک باشد           10- فقر چیست؟ حرص بسیار به هر چیز



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 4:6 عصر روز جمعه 88 شهریور 13