باسمه تعالی
خاتمی یا موسوی یا هر دو
بالاخره ظرف همین امروز و فردا مساله ی آمدن آقای خاتمی یا موسوی روشن می شود. ظاهرا قرار است آخرین مذاکره جدی و روشن بین این دو عزیز برگزار و نتیجه امر را در دهه ی مبارک فجر به نحو مناسبی به اطلاع جامعه برسانند.آنچه مسلم است بر اساس توافق و قول و قرار قبلی یکی از دو بزرگوار خواهند آمد . شورای مرکزی روحانیون مبارز در آخرین نشست طولانی خود با اصرار و تاکید فراوان از آقای خاتمی خواسته اند که نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری دهم را بپذیرد. و ایشان کماکان به دلایل کاملا مشخص و روشنی که برای جمع مطرح نموده اند نگرانی های خود را از این حضور ابراز داشتند. که عمده این نگرانیها به بعد از انتخابات و از روز 23 خرداد 88 به بعد مربوط می شود و اینکه برای خدمت به مردم چه موانع و مشکلاتی پیش خواهند آورد و باچه مسایل و معضلات مهمی روبرو خواهند شد. ولیکن جمع با تاکید و توجه به قابل پیش بینی بودن چنین موانعی به دلیل ضرورتها و نیازهایی که امروز در جامعه ، انقلاب ، خط امام و کشور وجود دارد حضور ایشان را یک تکلیف دانسته اند و احساس امیدواری نموده اند که آمدن خاتمی بتواند از ادامه بحران و مشکلاتی که امروز به دلیل سوء مدیریت و ناکارامدی های فراوان کشور با آن روبرو گشته است جلوگیری شود. در نهایت خاتمی تاکید می نماید که اولویت اول من آمدن آقای مهندس موسوی است . اگر ایشان نپذیرفت آنگاه قاطعانه و مصمم خواهم آمد. در هر حال باید این یکی دو روز را در انتظار روشن شدن این تصمیم بمانیم.
اما هرچند آمدن هر یک از این دو یارامام و انقلاب و خدمتگزار مردم اتفاقات پیش رو و مسایل قبل و پس از انتخابات آن قدری متفاوت خواهد بود ولی آنچه مسلم است اینکه مشی و روش و استراتژی موسوی و خاتمی در کلان یکسان است. هر دو می خواهند اداره امور کشور بر اساس خط و مشی انقلاب و راه امام انجام پذیرد ، هر دو معتقدند که بایدعرصه را برای حضور و مشارکت موثر مردم در تصمیم گیری ها و اداره امور کشور باز کنند. هر دو بر گسترش آزادی و فضای نقد و انتقاد و طرح مطالبات و خواست های آزادانه گروهها و اقشار و گرایشهای مختلف و متفاوت در جامعه تاکید دارند. هر دو نگران انزوای سیاسی اقتصادی کشور در جهان هستند. هر دو دغدغه ی پیشرفت و توسعه ی کشور و دست یابی به اهداف چشم انداز را دارند. هر دو از مشکلات عدیده ای که امروز مردم و کشور با آن مواجه است و اینکه اداره امور مدیریت اجرایی بر مدار عقلانیت و کارآمدی نیست نگران هستند . هر دو به دفع مشکلات اقتصادی ، رفع فقر ، کاهش شکافهای اقتصادی و برقراری عدالت تاکید دارند و هر دو بر این اعتقادند که رسیدن به شرایط بهتر جز با برگزاری یک انتخابات آزاد،قانونی و عادلانه امکان پذیر نیست. چراکه در چنین وضعیتی است که موجی از امید و انگیزه در جامعه پدیدار می شود و بار دیگر شاهد تحرک ، پویایی و مردم سالاری در سایه مشارکت سرنوشت ساز و فراگیر مردم با همه سلایق ، علائق و گرایشها خواهیم بود.
نکته مهمتر اینکه این دو سید عزیز و انقلابی هر دو در دوره مدیریت اجرایی در دو شرایط متفاوت تجربه و خاطره خوبی از شایستگی و صلاحیت از خود باقی گذاشته اند. و نام موسوی و خاتمی به عنوان دو خدمتگزار صدیق ، متواضع مردمدار و شایسته در خاطره مردم همچنان زنده است. و نگرانی جناح مقابل نیز از این مو قعیت و محبوبیت بالای این عزیزان در بین جامعه است و لذا به طور قطع و یقین حضورشان با مقابله ها ، برخوردها و تخریب های زیاد همراه خواهد بود . ولیکن باید پذیرفت که مسیر خدمت به مردم و انقلاب همچون دوره انقلاب ، دوره دفاع مقدس و پس از آن نیازمند پایداری و فداکاری است. اما مسئله ی مهمی که حتما خاتمی و موسوی باید به آن توجه نمایند و طبیعتا چنین نیز خواهد بود اینستکه به هر تصمیم مشترکی برای آمدن در صحنه ی انتخابات به حول و قوه ی الهی رسیدند ، مردم و دلسوزان انقلاب انتظار دارند که هر دو تا پایان انتخابات و البته بعد از آن در اداره امور کشور دست از یاری و همراهی یکدیگر برندارند و انشاءالله از همه توانها ، انگیزه ها، و استعدادهای موجود به نحو متناسب استفاده و موجی از امید و شایسته سالاری را در جامعه رقم بزنند.
به امید روزهای تلاش و امید در آینده