سفارش تبلیغ
صبا ویژن


مذاکره و تفاهم، رمز توفیق در اقدام و عمل/ وحدت نخبگان ضرورت توسع - شهر خوبان


درباره نویسنده
مذاکره و تفاهم، رمز توفیق در اقدام و عمل/ وحدت نخبگان ضرورت توسع - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1
مرداد 1
شهریور 1
خرداد 2
مرداد 2
اسفند 2
شهریور 3


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
مذاکره و تفاهم، رمز توفیق در اقدام و عمل/ وحدت نخبگان ضرورت توسع - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :348544
بازدید امروز : 82
 RSS 

به نام خدای گشایشگر دانا

برای توسعه کشور و برون ­رفت از مشکلات اولویت با چه­ اقدامی­ است؟ چه­ روشی و چه ­سیاستی راه ­نجات ­است؟

همه کشورها با مشکلات خاص ­خودشان روبرو­هستند و تلاشمی­ کنند سیاستهایی اتخاذ­نمایند و برنامه­ هایی تدوین­نمایند تا با استفاده از امکانات و مزیتهایی که­دارند، مشکلات خود را­حل­نمایند. بعضاً به توفیق ­دست­ می ­یابند بعضاً ­نه.

    اما ما امروز در حوزه­ اقتصاد با مشکلات ­متعددی روبرو ­­هستیم. رکود و بیکاری در رأس همه این ­مشکلات ­است، وقتی ریشه ­یابی می ­کنیم به مشکلات مهم دیگری­ می ­رسیم که تا حل ­نشوند، این دو ­مسئله نیز به صورت اصولی حل­ نخواهند ­شد. از جمله موضوع مهم نامساعد ­بودن ­فضا و محیط­ کار. دولتی ­بودن اقتصاد و هزینه ­های بالای ­دولت ناشی از حجم بزرگ دولت، بروکراسی، فساد، قاچاق، پایین ­بودن ­بهره ­وری در ­اقتصاد، ضعف­ شدید ­در مدیریت ­منابع ­انسانی افت ­سرمایه ­های ­اجتماعی، عدم ­امنیت­ سرمایه ­گذاری عدم ثبات ­سیاست ها، قوانین و .. مسائل ­مشابه ­دیگر.

   اما اگر باز ریشه ­ای­ تر­ بخواهیم به حل­مشکلات­ فوق بیاندیشیم به مسائلی از ­قبیل: ضعف در نظام ­حکمرانی، عدم ­توجه ­به ­منافع ملی، غفلت از وحدت ­ملی­، ضعف در ­حمیت و ­عرق ­ملی، که عمده ­این مسائل به تنگ­ نظری ها ، خودخواهی ها، منیت ­ها، تندروی ها و افراط و تفریط­ ها، تخریب­ های جناحی و سیاسی، نا باوری به اخلاق، ادب و احترام ­متقابل، رشد ­نادرست قدرت ­طلبی ها، رشد فرصت­ طلبی ها، ضعف در نظام نظارت ­ملی، نبود ­فضای نقد­ و انتقاد ­سازنده، بی ­توجهی و حرمت­ شکنی نسبت به سرمایه ­های ­ملی و انسانی و ناخشنودی نخبگان و نیروهای موثر و فرهیختگان در حوزه­ علم، فرهنگ، هنر و سیاست می­ باشد .

   اگر به دو تجربه موفق پس­ از پیروزی انقلاب توجه ­کنیم و از ­آنها خوب ­بیاموزیم و بر­اساس آموزه­ های این دو­ تجربه برنامه ­ریزی و عمل­ کنیم قطعاً در سایر­ عرصه ­ها نیز شاهد ­توفیقات ­بزرگ و ­ارزشمندی­ خواهیم ­بود. یکی تجربه دفاع­ مقدس و دوم ­مذاکرات هسته ای. اولی پیروزی در عرصه­ نظامی و­ امنیتی و دومی ­پیروزی در ­عرصه دیپلماسی و تعاملات­ جهانی. عوامل اصلی در پیروزی در عرصه ­دفاع ­مقدس، ­وحدت­ و همبستگی­ ملی ­تلاش و مشارکت همگانی، هدف ­محوری و فراموش­ نکردن هدف­ اصلی در­ هیچ شرایطی و ایثار و ازخودگذشتگی نیروها با اتکال به خداوند ­متعال ­بود . عوامل اصلی در به نتیجه ­رسیدن مذاکرات هسته­ ای نیز وحدت، همبستگی و هماهنگی در سطوح عالی مقام رهبری، دولت و رئیس جمهور، سران قوا، وزارت امور ­خارجه و شورای ­عالی­ امنیت ­ملی و تلاش ­مستمر، تدبیر و تسلط تخصصی عوامل درگیر، ایثار و فداکاری با اتکال به خدای­ بزرگ­ بود.

 از طرفی تجربه طولانی 10 بار برگزاری انتخابات­­ مجلس و 11 بار انتخابات­ریاست ­جمهوری به­ خوبی نشان ­داده ­است که دو جریان اصلی سیاسی ­یعنی جریان ­اصلاح­ طلب و اصولگرا، با نام ­های مختلف همیشه نقش ­موثر و تعیین ­کننده­ ای­ داشته ­اند؛ گاهی جناح اصلاحات و گاهی جناح­ اصولگرا حائز اکثریت­ قاطع یا مطلق­ شده ­اند و گاهی ترکیبی متعادل از این دو .

    بزرگان و ­موثرین در اداره امور­کشور و جریانهای ­سیاسی باید ­بپذیرند و باور ­داشته­ باشند که بهترین ­رویه برای کشور­داری تفاهم، همدلی و حل مشکلات بر اساس مذاکرات­ سازنده با رعایت­ اخلاق، احترام و پرهیز از هر­گونه­ تخریب­ است. مردم دیگر از افراط و تفریط­ها و تخریب­ ها خسته­ شده ­اند، آنها­ خواهان پیشرفت­ کشورشان و اعتلای­ نظام، اسلام و گسترش­ فضای ­امید، سازندگی و بهبود و حل­ مشکلات ­جامعه و جوانان­ هستند. مردم­ تخریب و تهدیدو تحدید ­بزرگان انقلاب و نظام را نمی پسندند .

شایسته است مسئولین موثر کشور و نظام و بزرگان و پیشکسوتان با بهره گیری از آموزه های دو رویداد بزرگ سال گذشته صادقانه و متعهدانه به نقد عملکردها و رویه ها و رفتارهای گذشته بپردازند و نسبت به جبران ضعف ها و نارسائی ها و بازنگری در امور و شیوه هائی که لازم است، صادقانه و متواضعانه در پیشگاه ملت شریف و بزرگوار سرتعظیم فرود آورند و در جهت رضای خدا و در خدمت  دست­ وحدت، رفاقت و همکاری بهم­ بدهند و بار دیگر سرمایه ­اجتماعی را با رشد ­وحدت­ ملی بارور ­سازند. فضای­ تلاش و فداکاری را برای­ سازندگی و حل­ معضلات ­اقتصادی جامعه مهیا ­سازند و قطعاً در چنین شرایطی­ اهداف و سیاست های­ ده­گانه مقام رهبری برای اجرایی­ شدن برنامه­ اقتصاد ­مقاومتی، عملیاتی و اثر­بخش خواهد ­شد و مردم عزیزمان شهد ­شیرین همبستگی و تلاش را خواهند ­چشید.

 انشاء ا...

سید حمید کلانتری

 

 

 



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 3:20 عصر روز چهارشنبه 95 فروردین 11