سفارش تبلیغ
صبا ویژن


بیعدالتیها و نابرابریهای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم و ضرورت ج - شهر خوبان


درباره نویسنده
بیعدالتیها و نابرابریهای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم و ضرورت ج - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1
مرداد 1
شهریور 1
خرداد 2
مرداد 2
اسفند 2
شهریور 3


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
بیعدالتیها و نابرابریهای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم و ضرورت ج - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :348124
بازدید امروز : 174
 RSS 

 

 در برنامه‌ریزی‌های تبلیغات انتخابات و ترکیب کاندیداهای مورد تایید شورای نگهبان نکات قابل توجه و برجسته‌ای از نابرابری و ی‌عدالتی در رقابت بین کاندیداها دیده می‌شود که چهار نفر از جناح اصولگرا، یک نفر اصولگرای مستقل و یک نفر اصلاح طلب تایید شده اند، طبیعتاً جناح اصولگرا که تا حدی هم تقسیم کار و وظیفه کرده بودند 4 برابر آقای پزشکیان وقت برای طرح نظرات، نقد نظرات دیگران پاسخ به ابهامات و ایجاد ابهام و طرح سوال داشتند. این یعنی عین نابرابری و بی‌عدالتی.

2 دو نفر از کاندیداها که از اول مشخص بود که رای پایینی خواهند داشت یا به نفع دیگری کنار خواهند رفت یعنی آقای زاکانی  و آقای قاضی‌زاده که بالاخره دیشب انصراف خود را اعلام کرد به طور روشن و شفاف برای کوبیدن و تحریک آقای پزشکیان آمده بودند و تمام سعیشان بر این بود که با طرح مطالب و شبهاتی ایشان را به انفعال بکشانند، که خوشبختانه با هوشیاری و عدم مقابله به مثل آقای پزشکیان  چندان  موفق نشدند ،ولی طبیعتاً در ذهن جامعه شبهه‌سازی‌های فراوان کردند .

3 اکثر نقدهای این دو نفر و گاهی دو نفر دیگر درباره دولت روحانی بود و مرتباً اظهار می‌داشتند چون بعضی از وزرای آقای روحانی مثل آقای دکتر ظریف در ستاد آقای پزشکیان فعال هستند دولت پزشکیان را دولت سوم روحانی توصیف و بدین صورت ایشان را می‌کوبیدند و به این بهانه بارها بر علیه روحانی و وزرایش و با نگاه تخریب آقای پزشکیان مطالب متفاوتی طرح و هیچ فرصتی هم بر اساس قانون انتخابات به آقای روحانی و دیگر افرادی که اسمشان ر مناظره‌ها برده شد ندادند.

 4 دو کاندیدای برتر اصولگرا یعنی قالیباف و جلیلی یکی از امکانات مجلس یکی هم از امکانات دولت به طور غیر مستقیم برای پیشبرد تبلیغات و جذب رای از مردم بهره بردند مثلاً آقای قالیباف با غالب نمایندگانی که او را رئیس مجلس کرده‌اند پیمان حمایت نها در حوزه‌های انتخابیه اشان گرفته که یعنی در بیش از نیمی از شهرستان‌های کشور، نمایندگان فعلی مجلس برای قالیباف فعال و بعضی از آنان رئیس یا همکار ستاد وی می‌باشند، رئیس ستاد آقای جلیلی هم معاون  اجرایی رئیس جمهور  است و طبیعتاً در تدارک سفرها، برگزاری همایش‌ها و اجتماعات اقای جلیلی در مرکز و استان‌ها ، امکان استفاده مستقیم یا غیرمستقیم از اختیارات اجرایی و اداری‌اش فراهم است،و آقای زاکانی هم در موضع شهردار مستقر مرتب گزارش خدمات شهرداری حاصل زحمات ده‌ها هزار نفر پرسنل این نهاد در حال و گذشته می‌باشد که به نام خود تبلیغ کرد .

در این میان آقای دکتر پزشکیان نه نمایندگان فعلی مجلس را دارند نه حمایت‌های وسیع دولت و شهرداری مستقر را.

 5.مطلب قابل توجه و مهم‌تر اینکه صدا و سیما با مقدس سازی دولت و شخص شهید خدمت آقای رئیسی و پخش کلیپ ویژه‌ای از تمجید و بزرگداشت آن مرحوم و دولتش در ابتدای مناظرات و تبلیغات مکرر از طرح‌ها و پروژه‌های دستگاه‌های اجرایی در شرف ساخت یا آماده افتتاح و خدمات این دولت گزارش‌های مصور همراه با تمجیدهای مکرر را به عنوان چله خدمت تولید و از شبکه‌های مختلف پخش نمودند، تا اصلاً کسی دولت سیزدهم را در مناظرات مورد نقد و انتقاد قرار ندهند و به هر شکل ممکن هر مشکلی را به گردن دولت روحانی می‌انداختند.

 6 البته به موارد بالا این نکته را نیز لازم است اضافه نمایم که چهار کاندیدای رقیبی که مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته اند همگی قبلاً یک یا چند بار کاندیدای ریاست جمهوری شده بودند و تمرین تهیه مطلب ،ارائه مطلب، بحث و جدل و ارتباطات استانی و شهرستانی، تجربه زیاد داشتند اما فقط آقای دکتر پزشکیان و آقای پورمحمدی برای اولین بار مورد تایید قرار گرفتند و حضور یافتند، چهار نفر اول مثل دونده‌هایی بودند که بخشی از مسیر را از قبل دویده بودند و دونده رقیب با فاصله زمانی وارد این مسابقه شده است .

حال با توجه به موارد فوق به نظر می‌رسد فقط و فقط حضور و آگاهی مردم است که می‌تواند به این نابرابری‌ها پاسخ دهد، در روز انتخابات حضور فعال آحاد مردم و با رای بالا به پزشکیان که انسانی شایسته سالم، صادق، پاکدست،شجاع، متخصص و برخوردار از طیف وسیعی از همکاری نخبگان و مدیران مجرب می باشد، دفاع از حق و مقابله با ظلم و نابرابری از خود نشان دهند.

 به امید همراهی همه کسانی که می‌توانند از حق خودشان برای تغییر و بهبود سرنوشتشان در روز جمعه استفاده نمایند .انشاالله

ارادت سید حمید کلانتری



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 5:53 عصر روز جمعه 103 شهریور 2