سفارش تبلیغ
صبا ویژن


در انتخابات 28 خرداد چه باید کرد؟ - شهر خوبان


درباره نویسنده
در انتخابات 28 خرداد چه باید کرد؟ - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1
مرداد 1
شهریور 1
خرداد 2
مرداد 2
اسفند 2
شهریور 3


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
در انتخابات 28 خرداد چه باید کرد؟ - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :347964
بازدید امروز : 14
 RSS 

 

به نظر می رسد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری بسیار متفاوت با همه انتخابات‌های گذشته است. طراحان و مدیران مهندسی انتخابات با استفاده حداکثری از تجارب گذشته به گونه‌ای اقدام و تنظیم برنامه نموده‌اند که با اطمینان بالای 95 درصد کاندیدای مورد نظرشان با رأی مردم برگزیده شود. بر این اساس کاندیدای مورد نظر طی دو سال گذشته مستمرا در راس اخبار و همیشه در خبر بیست و سی مورد توجه خاص بوده است: یا از اقدامات دستگاه قضایی در برخورد با مفسدین صحبت می‌کرده، یا بازدید از یک کارخانه تعطیل شده و مهرورزی با کارگران آنجا را نشان می داد یا جلسات ثابت قوه قضاییه به ریاست ایشان و اصولاً این برنامه و وظیفه ستاد تبلیغات ایشان را عهده دار بود.

بعد از تایید صلاحیت کاندیداها با دوراندیشی و تدبیر بسیار سنجیده و توجه به همه جوانب 7 نفر از کاندیداها تایید شدند. در ناباوری جامعه و فعالان حوزه‌های اجتماعی سیاسی، هر کس احتمال داده می‌شد در مقابل کاندیدای مورد نظر امکان رای داشته باشد، حتی افرادی چون دکتر لاریجانی و دکتر پزشکیان که هیچ مستند و زمینه‌ای برای رد صلاحیت نداشتند، رد شدند یا به قول خودشان احراز نشدند. آقای دکتر ظریف هم که به روش ویژه و مبهمی قبل از ثبت نام تکلیفش را روشن کردند. اما کسانی را که تایید نمودند، سه نفر به صورت کاملاً شفاف، هماهنگ و هم‌راستا در مناظرات نظر کاندیدای مورد نظر را تایید و تکمیل و دفاع می‌کردند: یکی با مهربانی، یکی با تندی، یکی با روش حق به جانب و مدعی منطق. یک نفر هم کاندیدای ثابت همه دوره‌ها با تعداد رای محدود است که هنوز با گذشت سی سال از جنگ، جایگاه مناسب خود را نیافته است. اما دو نفر دیگر یعنی آقایان همتی و مهرعلیزاده را هم بسیار سنجیده انتخاب کرده بودند؛ یکی به دلیل گرم شدن صحنه مناظره‌ها که وجودشان فرصت نقد دولت موجود و خراب کردن همه مشکلات بر سر این دو را فراهم می‌کرد؛ به ویژه آقای همتی به عنوان نماینده این دولت. از طرف دیگر اطمینان راسخ داشتند که این دو نفر پایگاه رای کمتر از 2 تا 3 میلیون نفر خواهند داشت و هیچ زمینه‌ای برای بالا آمدن ندارند، اما در عمل اتفاقات متفاوتی رخ داد.

در مناظره‌ها چهار نفر با محوریت آقای رئیسی غالباً مطالبشان یکسان یا در راستای تایید دیدگاه‌های یکدیگر بود و همه مشکلات و بدبختی‌ها را ناشی از ناتوانی و سوء مدیریت و نگرش‌های غلط حاکم بر دولت روحانی می‌دانستند، نوعا وعده‌های بهبود غیر واقعی در زمینه رفع تورم، ایجاد اشتغال، مبارزه با فساد، تامین مسکن، رونق تولید و افزایش یارانه برای سه دهک یا بیشتر و پرداخت‌های نقدی می دادند که اصلاً راهکار عملیاتی و اجرایی شدن آن ها را طرح می‌‌کردند، یا ایده‌های کلی در حد رهنمود می دادند.

آقای محسن رضایی هم که علیرغم پراکنده‌گویی ابهام‌آمیز در طرح نظرات خود چون محور تبلیغات خود را افزایش ده برابری یارانه‌ها می دانست. از این طرف شعار جذاب‌تر هرچند غیر واقعی نسبت به بقیه می‌داد، توانست درصدی از رای اقشار پایین و کم‌سوادتر را که جزو طرفداران احمدی نژاد در جامعه هستند، به سمت خود سوق دهد. اما رویداد غیر منتظره انتخابات، درخشیدن دو چهره منسوب به اصلاح‌طلبان یعنی دکتر همتی و دکتر مهرعلیزاده بود که بیش از حد انتظاری که از آنان می‌رفت، توانستند نقدی مستدل، متفاوت، سریع و شجاعانه گروه مقابل را به چالش بکشند که بخش برتر آن در مناظره سوم و بیانیه پایانی آن بود و البته در این بخش، آقای دکتر همتی به دلیل تسلط به اقتصاد، روانی بیان و چالش آفرین و تا حدی افشاگری مبتنی بر آمار و اطلاعات، مواضع آنان را در ارتباط با تحریم، برجام، سیاست خارجی، FATF و پاره ای از رفتارهای تنگ نظرانه، محدود کننده و اقتدارگرایانه آقای رئیسی و کاندیداهای همراه و پوششی در حوزه های فرهنگی اجتماعی به چالش جدی ترکشاندند و در یکی دو روز گذشته به ویژه بعد از مناظره در جریان افکار عمومی و نظرسنجی‌ها تاثیرگذار شوند، به گونه ای که جریان اصولگرایی را نگران کشیده شدن انتخابات به دور دوم ساخته است.

 اینک زمان به شدت به ضرر رئیسی و جریان انحصارطلب اقتدارگرا که برنامه‌ریزی جدی با مهندسی بسیار دقیق برای توفیق در انتخابات داشته، در حرکت است. از این پس هر یک میلیون شرکت کننده از جمعیت قدری ناامید و بی‌انگیزه و یا به عبارتی آرای خاکستری که در انتخابات مشارکت نمایند، بالغ بر 80 درصدش به سبد همتی و مهرعلیزاده ریخته می‌شود. در اینجا نقش فرهیختگان جامعه و دوستداران بقای جمهوریت نظام در الگوی جمهوری اسلامی بسیار مهم و تعیین‌کننده است تا با تشویق و ترغیب مردم قهر کرده از صندوق، مهندسی از پیش تعیین شده انتخابات را بر هم زنند و زمینه را برای تداوم اصلاحات مبتنی بر توسعه همه جانبه فرهنگی اقتصادی و سیاسی کشور همراه با بازگشت اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی و گسترش روابط تعاملی با دنیا و حل و فصل اختلافات بین المللی و منطقه‌ای، زمینه تحرک در سرمایه گذاری و رشد اقتصادی را فراهم سازند و همچنین دوم خرداد 76 معجزه ای نوین آفریده شود.

سید حمید کلانتری 

یکشنبه 23 خرداد 1400



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 11:7 صبح روز یکشنبه 103 شهریور 18