سفارش تبلیغ
صبا ویژن


راهپیمایی اربعین و رعایت اولویتها - شهر خوبان


درباره نویسنده
راهپیمایی اربعین و رعایت اولویتها - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
راهپیمایی اربعین و رعایت اولویتها - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :340038
بازدید امروز : 78
 RSS 

 

هر کار خوب و ارزشمندی در جای خود و به اندازه خود، زیبا، اثربخش و قابل پذیرش است، اما اگر از مسیر و اندازه خود خارج شود و یک امر استحبابی به یک واجب و مهمتر از واحب و البته فراگیر تبدیل شود، از مسیر خود خارج شده و سوالات زیادی را ایجاد می‌نماید.

مثلا اگر در توجه به سال نو و عید نوروز، مردم از یک ماه قبل مراسم عید دیدنی و دید و بازدید را شروع و تا یک ماه بعد آن را ادامه دهند، موضوع عید و عید دیدنی از اصالت خود خارج می‌شود و وقت زیادی از جامعه که باید صرف کار و تلاش و زندگی جاری شود، به کارهای جانبی و فرعی اختصاص می‌یابد، یا اگر قرار باشد برای احترام گذاشتن به نهضت حسینی به جای یک دهه عزاداری، دو ماه مراسم و برنامه و عزاداری مستمرا برقرار باشد، جامعه دچار یک امر مستحبی و غیر اولویت‌دار می‌شود و از اهداف اصلی خودش خارج می‌گردد که البته گاهی نیز چنین می‌شود، اگر قرار باشد مردم به جای یک بار، دو بار یا سه بار سفر خانوادگی در سال، چند ماه برای گردش و تفریح و خوشگذرانی به سفر بروند، بسیاری از کارهای جاری زندگی دچار اختلال می‌شود.

شاید نقد این همه وقت و امکانات و منابع صرف کردن برای راهپیمایی اربعین، در این روزها قدری مشکل باشد و بعضی برداشت کم لطفی به ساحت ارزشمند آقا امام حسین علیه السلام تلقی نمایند، اما با ارادت بیش از 40 سال روضه‌خوانی خانوادگی در اربعین حسینی، می‌توانم به خود اجازه دهم که بگویم به عنوان یک مسلمان و شیعه حسین بن علی، ای کاش دولت و حکومت که یکی از وظایف اصلی‌شان جهت دادن جامعه به سوی اولویت‌هاست، به شدت دچار عوام‌زدگی و گاهی متاسفانه عوام فریبی و عوام‌گرایی شده و امکانات فراوانی که می‌تواند در جهت فقرزدایی و تامین حداقل‌های زندگی مثل آب آشامیدنی، بهداشت، درمان، غذا و مدرسه در مناطق محروم صرف شود، در حوزه ای صرف می‌شود که نیاز ضروری وجود ندارد.

درست است که در راهپیمایی اربعین بسیاری به قصد ثواب و عرض ارادت به ساحت مبارک امام حسین با اخلاص شرکت می‌کنند، اما با شناختی که ما از ائمه معصومین داریم، چنین روشی را در حالی که بخش زیادی از مردم کشورمان دچار مشکلات معیشتی و تامین نیازهای اولیه زندگی هستند، نمی‌پسندند.

 البته در زندگی آن بزرگان، هیچ جا سراغ نداریم در در سوگ پیامبر هر سال چندین روز عزاداری برگزار شود، اما می‌دانیم یکی از کارهای جاری امام علی علیه السلام، رسیدگی مستمر و شبانه بوده است و دیدن یک فرد نیازمند مسیحی در حال تکدی را بر نمی‌تابند و او را به خانه می‌فرستند و نیازش را تامین می‌کنند.

حال ای کاش در این شرایط، این همه موکب و این همه امکانات، اتوبوس‌ها، پروازها، هزینه‌های غذایی و پذیرایی و صرف چند میلیون نفر روز زمان مفید با تدبیر حکومت، موکب‌ها در مناطق محروم مستقر می‌شدند و همه به نام امام حسین و برای ادای دین به شهیدان، عاشقانه به این مناطق هدایت می‌شدند و در جهت عمران و آبادانی و رفع فقر از خواهران و برادران مسلمان خود که دچار تبعیض‌های فراوان در این دنیا گشته‌اند، همت می‌گماردند.

ای کاش صدا و سیما که بیش از یک ماه بیشترین ظرفیت برنامه‌های خود را برای گزارش دادن مسائل مرتبط با راهپیمایی اربعین صرف می‌کند، به مسائل اساسی جامعه مثل آموزش مهارت‌های زندگی، کارآفرینی، روش‌های بهره‌وری، گروه‌های خدمت به نیازمندان، تشکیل تشکل‌های اجتماعی و داوطلبانه و امدادرسانی به مناطق محروم می‌کرد و دیدگاه‌های مختلف در رابطه با مراسم اربعین مطرح می‌شد.

 استنباط بخش غالب جامعه این است که این مراسم به یک مانور سیاسی برای فراموشی مسائل و مشکلات اساسی جامعه است. امید که دست‌اندرکاران امر در این راستا صادقانه عمل کنند و در قبال هزینه‌های چند هزار ملیاردی که از جیب مردم یا توسط خود آنان با تبلیغات جهت‌دار صرف می‌شود، پاسخگو باشند و نظرات متفاوت با خود را در این گونه مسائل پخش نمایند.

سید حمید کلانتری. 29 مرداد 1402



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 9:19 عصر روز شنبه 102 اسفند 19