سفارش تبلیغ
صبا ویژن


اسفند 2 - شهر خوبان


درباره نویسنده
اسفند 2 - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1
مرداد 1
شهریور 1
خرداد 2
مرداد 2
اسفند 2
شهریور 3


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
اسفند 2 - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :348012
بازدید امروز : 62
 RSS 

هفته منابع طبیعی هر ساله فرصتی فراهم می‌سازد تا دوستداران و علاقه‌مندان به طبیعت، محیط زیست، آب و خاک و درخت و سرسبزی؛ توجهی دوباره به این عرصه و موضوع مهم، اساسی و زیربنایی بنمایند و از مسوولان و حافظان این ثروت خدادادی و ارزشمند سوال و مطالبه کنند تا بگویند در سالی که گذشت چه میزان عرصه‌های طبیعت و اراضی کشور را سرسبز و چه اقداماتی برای حفظ آب و خاک و پوشش گیاهی انجام داده‌اند و در مقابل به چه میزان با تخریب عرصه‌های جنگل و مرتع و منابع ارزشمند آب و خاک به دلیل غفلت، ناکارآمدی، سیل و باران و فرسایش زمین از دست داده‌ایم. خزانه‌داران طبیعت و محیط زیست براساس مسوولیت قانونی و اجتماعی خود لازم است به مردم و البته نسل‌های آینده که سهامداران این ثروت بزرگ هستند، گزارشی از تراز این منابع ارایه کنند و به مردم نشان دهند که پاسداران و محافظان و امانتداران شایسته و توانایی بوده‌اند، اما متاسفانه به نظر می‌رسد به دلایل گوناگون بیش از حفظ و احیا با تخریب منابع طبیعی و آب و خاک روبه‌رو هستیم.

ادامه مطلب...


نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 9:25 عصر روز شنبه 102 اسفند 19


 امسال سالروز عید مبعث با ایام دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی نزدیک شده است. با عرض تبریک، به این بهانه چند نکته را با الهام از ارزشهای والای مبعث و بعد اشاراتی به 22 بهمن  خواهم داشت .

مبعث یعنی برانگیخته شدن یعنی تحول یعنی تغییر یعنی بهبود و توسعه و پیشرفت و تعالی، مبعث یعنی نجات از گمراهی و ضلالت و حرکت به سوی هدایت و سعادت، مبعث یعنی آزاد شدن انسان‌ها از قید و بندهای دست و پاگیر و بازدارنده مسیر کمال و آزادگی، مبعث یعنی بسط عدالت، بسط اخلاق ،بسط انسانیت .

خداوند مبعث را با دعوت به خواندن آغاز کرد ،خواندن با نام خدا، خدایی که آفرینش انسان از اوست ،خدایی که  با قلم هر آنچه که انسان نمی‌دانست به او یاد داد، خدایی که با آموزش اسماء به انسان او را مسجود ملائکه کرد و او را شایسته جانشینی خود در روی زمین ساخت.

 اینک پیامبر برانگیخته شده است تا جامعه‌ای که در جهل و ظلم و شرک و کفر و گمراهی غوطه ور بود به مسیر هدایت و عدالت و محبت و انسانیت بکشاند.

 اما هدف اصلی بعثت پیامبر چه بود؟ سوره انبیا آیه 107 و ما ارسلناک الا رحمه للعالمین تومبعوث شدی تا رحمت  برای همه جهانیان باشی. 

در سوره اعراف آیه 157 پیامبر برانگیخته شد برای آنکه بارهای سنگین را از دوش مردم بردارد و غل و زنجیرهای وابستگی به دنیا را که بر آنها حاکم شده بردارد.  ادامه مطلب...


نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 9:24 عصر روز شنبه 102 اسفند 19


تا آنجا  که به خاطر دارم بیشتر از 20 سال است که چهره استان سیستان و بلوچستان با سوخت فروشیها ی غیر مجاز در مسیر جاده ها، در حاشیه شهرها و حتی خیابان ها بسیار زشت و زننده شده، به گونه ای که تعداد زیادی از جوانان استان هر یک 20 تا 30 گالن 20 لیتری پراز بنزین را در حاشیه  جاده ها یا میادین و خیابان ها در اختیار دارند.

و سوخت را به متقاضیان با 5 تا 7 برابر قیمت بستگی به شرایط و موقعیت و فاصله تا پمپ بنزین‌ها عرضه می‌دارند، درکنار آنها صف‌های طولانی پمپ بنزین‌ها است که هر کس برای خرید بنزین قانونی سهمیه‌ای حداقل نیم تا یک ساعت یا بیشتر باید تحمل ماندن در صف بنزین را بنماید، که آن هم به زشتی جلوه استان و البته بر رنج و ناراحتی شهروندان می‌افزاید. اما مهمتر از دو مورد فوق ماشین‌های سوخت کشی در قالب پژو، وانت و نیسان می‌باشد که هر یک از 1000 تا 2 یا 3 هزار  لیتر را در گالن‌ها یا مشکهای  بزرگ طناب پیچ شده به سوی مرزها با سرعت زیاد در حرکت هستند، آنقدر   سرعت اینها زیاد است که  ماشین‌ها و راننده‌هایشان با نام شوتی ها شهرت یافته‌اند، تخصص این شوتی‌ها رساندن بنزین یا گازوئیل به سرحد مرزهای خاص و فروش آن به 10 تا 20برابر قیمت به  اتباع پاکستانی (عمدتاً) می‌باشد. غالب جاده‌های استان به ویژه در بخشهای میانی و جنوبی تحت تاثیر حرکت این سوخت‌کش‌هاست و متاسفانه هر از گاهی و بسیار فراوان شاهد سوانح و  حوادث ناشی از تصادف این ماشین‌ها با دیگران  و حتی آتش گرفتن آنها هستیم.

ادامه مطلب...


نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 9:22 عصر روز شنبه 102 اسفند 19


 

امروز با کمال تاسف و تاثر جامعه جهانی شاهد یکی از جنایت بارترین و ظالمانه‌ترین نسل کشی در جهان می‌باشد که در چند دهه گذشته مشابه آن را سراغ نداریم. رژیم اشغالگر اسرائیل با کمال بی‌رحمی تاکنون بیش از 13 هزار فلسطینی را در نوار غزه به شهادت رسانده که بیش از نیمی از آنان را کودکان وزنان تشکیل می‌دهند، برق و آب را به روی مردم بسته اند، بیمارستان‌ها را اشغال و بیماران و پزشکان و خدمتگزاران آنان را از بیمارستان‌ها آواره ساخته اند، اجازه ورود دارو کمک‌های انسانی و مواد غذایی را بسیار محدود ساختند، چه بسیار مادرانی که شاهد پرپر شدن کودکانشان بوده اند ،چه دختران خردسالی در مقابل چشمان اشکبار خواهر یا برادر جان داده اند چه طفلان بی‌گناهی که به دلیل نبود امکانات پس از تولد از از دنیا رفته اند و غم سنگینی را بر دل مادران دردمندخود گذاشته‌اند. ادامه مطلب...


نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 9:21 عصر روز شنبه 102 اسفند 19


 

هر کار خوب و ارزشمندی در جای خود و به اندازه خود، زیبا، اثربخش و قابل پذیرش است، اما اگر از مسیر و اندازه خود خارج شود و یک امر استحبابی به یک واجب و مهمتر از واحب و البته فراگیر تبدیل شود، از مسیر خود خارج شده و سوالات زیادی را ایجاد می‌نماید.

مثلا اگر در توجه به سال نو و عید نوروز، مردم از یک ماه قبل مراسم عید دیدنی و دید و بازدید را شروع و تا یک ماه بعد آن را ادامه دهند، موضوع عید و عید دیدنی از اصالت خود خارج می‌شود و وقت زیادی از جامعه که باید صرف کار و تلاش و زندگی جاری شود، به کارهای جانبی و فرعی اختصاص می‌یابد، یا اگر قرار باشد برای احترام گذاشتن به نهضت حسینی به جای یک دهه عزاداری، دو ماه مراسم و برنامه و عزاداری مستمرا برقرار باشد، جامعه دچار یک امر مستحبی و غیر اولویت‌دار می‌شود و از اهداف اصلی خودش خارج می‌گردد که البته گاهی نیز چنین می‌شود، اگر قرار باشد مردم به جای یک بار، دو بار یا سه بار سفر خانوادگی در سال، چند ماه برای گردش و تفریح و خوشگذرانی به سفر بروند، بسیاری از کارهای جاری زندگی دچار اختلال می‌شود.

ادامه مطلب...


نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 9:19 عصر روز شنبه 102 اسفند 19