سفارش تبلیغ
صبا ویژن


خاتمی رهبر اصلاحات، موسوی رییس جمهور! - شهر خوبان


درباره نویسنده
خاتمی رهبر اصلاحات، موسوی رییس جمهور! - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
خاتمی رهبر اصلاحات، موسوی رییس جمهور! - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :340517
بازدید امروز : 37
 RSS 

در آخرین روزهای سالی که گذشت، اتفاقات و وقایع بزرگی در عرصه تاریخ سیاسی ایران رقم خورد:

1- در بیستم بهمن ماه خاتمی پس از نامشخص ماندن تصمیم و برنامه میرحسین موسوی، رسما آمادگی خود را برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری دور دهم اعلام کرد.
2- در نوزدهم اسفند ماه مهندس موسوی با صدور بیانیه ای برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی نمود.
3- در بیست و شش اسفند ماه خاتمی با ذکر چند دلیل تاریخی با تاکید و اشاره خاص به اعلام آمادگی موسوی از صحنه انتخابات کناره گیری کرد و تلویحا اظهار امیدواری کرد که جامعه به مهندس موسوی اقبال و ایشان را برگزینند و از آقای کروبی تقاضا نمود که در این راستا همراهی و مساعدت نمایند.

تا قبل از این تاریخ مردم به شدت استنباط می کردند آقای خاتمی و موسوی با هماهنگی یکدیگر مسایل انتخابات را پیش می برند. اما با رخداد سوم به نحو غیرمنتظره و تعجب برانگیزی متوجه شدند که چنین تدبیری حداقل به عنوان یک تفاهم و توافق قطعی در میان نبوده است.
ستاد آقای خاتمی که به درستی گلایه ها و اعتراضات و دل نگرانیهای هواداران و همراهان خاتمی را پس از تصمیم او پیش بینی می نمود، قبل از اعلام از همه اعضای ستاد و باران و جمعی از جوانان فعال در گروه 88 و گروه یاری و ... برای یک نشست حضوری در روز بعد از اعلام شرکت نمایند. جمع کثیری در سالن اجتماعات رایزن جمع شدند و حدود 10 نفر قبل از خاتمی هریک 4، 5 دقیقه مطالبی با لحن ها و عبارات متفاوت ولی با مضمون تا حد زیادی مشترک مطالبی بیان کردند که نکات برجسته آن این بود:

1- گلایه از این که چرا آقای خاتمی بدون مشورت و رایزنی با جمع این تصمیم مهم را گرفته است.
2- اظهار نگرانی از توقف حرکت اصلاح طلبی و بی انگیزگی شدید نیروهای اصلاح طلب به ویژه جوانان
3- ابهام در موضع اصلاح طلبی آقای موسوی و مبهم بودن یا به روز نبودن مواضع ایشان
4- نگرانی درباره امکان معرفی آقای موسوی به جامعه و اقبال مردم به وی در انتخابات
5- تحسین و تجلیل از عزت نفس و بزرگواری آقای خاتمی در رعایت اصول و موازین اخلاقی و ماندگار شدن خاتمی در تاریخ سیاسی ایران
6- گلایه از مهندس موسوی که چرا بعد از آمدن خاتمی اعلام حضور نمود و چرا در فرصتهای قبلی در این رابطه اقدام ننمود.
7- ضرورت حمایت موثر جناح اصلاحات از آقای موسوی به عنوان یک رفتار واقع بینانه به رغم مسایل پیش آمده در این حوزه

آقای خاتمی هم در واکنش به اظهارات، نقدها و دیدگاه هایی که مطرح شد، پاسخهایی مبنی بر انجام مشورتهای بسیار زیاد ، ضرورت رعایت اصول اخلاقی به عنوان یک باور ، لحاظ کردن محدودیتهای فراوان پیش روی قبل و بعد از انتخابات و نهایتا عدم امکان تداوم حرکت اصلاح طلبانه از متن جامعه ارائه نمودند.

حال به نظر می رسد نباید فرصت سوزی بیشتری داشته باشیم و اگر باز هم موضوع را درست مدیریت نماییم می توان نگرانی ها و نارساییهای بوجود آمده را به فرصت تبدیل نمود، ضمن اینکه در همین ماجراها مسائل مثبت و مفیدی وجود دارد که باید به آنها توجه شود، از جمله:

اولا خاتمی در یک روند طبیعی در جایگاه رهبری اصلاحات تثبیت شد، که در چنین جایگاهی ضرورت سازماندهی حرکت و تلاش موثرتر و جامعتر در خارج از عرصه دولت برای پیشبرد اهداف و آرمانهای اصلاح طلبی بیشتر حس می شود و شاید زمان تحقق مطالبه قاطبه اصلاح طلبان برای تاسیس یک حزب فراگیر اصلاح طلبی توسط خاتمی بیش از پیش فراهم شده باشد.
ثانیا نگرانی رقابت در جناح اصلاح طلبان و شکست آرا تا حد زیادی برطرف شده است و امید می رود آقای کروبی هم با خاتمی همراهی نماید و در موقعیتی مناسب با یک تصمیم بزرگوارانه و مردانه که از ایشان نیز اینچنین انتظار می رود، این وحدت و همبستگی را یکپارچه نمایند.
ثالثا در 3 سفر استانی که خاتمی داشت، اقبال گسترده و باشکوه مردم را از خود نشان داد و این پیام و شاخصی بر محبوبیت خاتمی و تفکر خاتمی است که مهندس موسوی در پیامی که برای آقای خاتمی به بیان غیرمستقیم بر جایگاه خاتمی در جامعه و بویژه در بین جوانان را مورد تاکید قرار می دهد.
رابعا به نظر می رسد در این مقطع خاتمی با حجم زیادی از مطالبات و نارساییهای کمرشکن ناشی از عملکرد غیراصولی و ناکارآمد دولت نهم در امان ماند و شاید این شرایط را میرحسین با مدیریت بهتر و هزینه و تلفات کمتر از سر بگذراند.

اما در پایان تاکید این نکته را ضروری می دانم که حسن ختام این رویدادها و وقایع باید به پیروزی موسوی که پیروزی خاتمی و پیروزی جامعتر جریان اصلاح طلب خواهد بود، ختم شود و این مهم محقق نمی شود مگر به دو شرط:

اول، تغییر یا اصلاح مشی مهندس موسوی در جهت باز کردن عرصه و ظرفیت جذب سلایق متنوع سیاسی، فرهنگی، اجتماعی با طرح صریحتر و روشنتر دیدگاه ها و مواضع خود در مسایل مبتلابه جامعه همراه با بروزتر نمودن گفتمان خود در نگاه و تحلیل مسایل جامعه
دوم، تلاش همه جانبه و مدبرانه کلیه گرایشهای اصلاح طلب و طرفداران خاتمی با کنار نهادن همه گلایه ها و انتقادات درباره مسایل و رخدادهای جاری برای فعالیت و حضور در حمایت از مهندس موسوی در آخرین لحظه های شمارش آرا.
امید که واقعا از وقایع گذشته، به ویژه انتخابات 84 به خوبی عبرت گرفته و از همه فرصتهای پیش رو بهترین بهره را ببریم.


نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 1:10 عصر روز پنج شنبه 88 فروردین 6