سفارش تبلیغ
صبا ویژن


صدوقی در روز شهادت پدر، به دیدار یار شتافت - شهر خوبان


درباره نویسنده
صدوقی در روز شهادت پدر، به دیدار یار شتافت - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
صدوقی در روز شهادت پدر، به دیدار یار شتافت - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :340533
بازدید امروز : 53
 RSS 


در آغازین ساعات یازدهم تیرماه و آخرین روز ماه رجب، لحظاتی پس از اذان صبح، صدوقی امام جمعه فهیم و بزرگوار یزد آرام و بی آشوب جان به جان آفرین سپرد و چشم از دنیای فانی فروبست و زیبا آنکه رفتنش با سال شمسی با شهادت پدرش، سومین شهیدمحراب حضرت آیت ا... صدوقی و با سال قمری با درگذشت والده  مکرمه اش همزمان گردید و این نکته حداقل پیامش وجود رابطه ای عمیق و صمیمی بین آن عزیز و آن دو بزرگوار است.
 فراموش نمی کنم در چند سالی که والده ایشان در بستر بیماری بود، ایشان که تنها فرزند ذکورشان بود، چقدر باتوجه به مادر رسیدگی و سرکشی می نمود و آن هنگام که در بیمارستان بستری بود، به شایستگی وظایف فرزندی را در کنارشان انجام می داد.
صدوقی امام جمعه ای متفاوت از ائمه جمعه اکثر مراکز استان ها بود؛ از جمله تفاوت ها و ویژگی های ایشان :


1-    آقای صدوقی از ابتدای مبازره در کنار پدر و در ارتباط فیما بین امام خمینی و پدر که نقش  بسزایی در هدایت مبازرات در ایران داشتند، به طور فعال در تلاش بود و از این طریق، رابطه ای نزدیک و دوستانه بین ایشان و مرحوم حاج احمد آقا و بیت ایشان برقرار بود.

2-    ایشان فرزند سومین شهید محراب و داماد معلم اخلاق حضرت آیت ا.. خاتمی بود و خود سومین امام جمعه منصوب حضرت امام در یزد بود که این مسند را 23 سال عهده دار بود و پشتوانه موقعیت ویژه ای را برای ایشان و فعالیت های فرهنگی ، اجتماعی و دینی شان فراهم ساخته بود.

3-    صدوقی در هر سه قوه اداره امور کشور مسئولیت موثر داشت، نمایندگی مجلس، معاونت قوه قضائیه و معاونت حقوقی و پارلمانی ریاست جمهوری، از وی فردی آگاه به امور و مسلط به مسائل جامعه و آشنا با دستگاه های اجرایی ساخته بود که به راحتی و به موقع می توانست تذکرات اصلاحی و پیشنهادهای اجرایی را در مورد توجه و حمایت قرار دهد.

4-    صدوقی در ادامه راه سومین شهید محراب، از ظرفیت های اقتصادی و مدیریتی خوبی در انجام و حمایت از امور خیر و کمک به نیازمندان برخوردار بود و بلندطبعی در این عرصه را به نیکی از پدر به ارث برده بود، علاوه بر حمایت مادی و تامین مسکن برای طلاب قم به ویژه در حمایت از فرهنگیان و دانش آموزان، کارگران و برنامه های فرهنگی، مذهبی و اجتماعی استان پیش قدم بود و همه برنامه ها و بزرگداشت های استان از حمایت آن عزیز برخوردار بود، هرجا که مشکلی چون سیل و زلزله رخ می داد، کمک های صدوقی و حضور ایشان را شاهد بودیم. به خاطر دارم در سیل ابر کوه روستای اسپندآباد دچار ویرانی و تخریب شدید شد، کمک های صدوقی آن هم خیلی سریع در کمتر از دو ماه مشکل را مهار کرد. در زلزله بم روز دوم، در خدمت ایشان با هلی کوپتر به منطقه زلزله رفتیم و از همان لحظه ورود دستوراتی به یزد برای کمک به زلزله زدگان صادر کرد. توسعه بیمارستان ارزشمند سیدالشهداء، از دیگر یادگاری های آن روحانی مردم دوست بود.

5-  امام جمعه یزد علی رغم این که خود عضو یک تشکل سیاسی یعنی مجمع روحانیون مبارز بود، تلاش کرد بر خلاف بسیاری از عزیزان امام جمعه، تعادل و روحیه پدری برای همه اقشار و طیف ها که ضرورت سلوک یک امام جمعه است را در عمل رعایت کند و با وجود تنگ نظریهایی که در سالهای اخیر با آن روبرو شد، با حلم و بزرگواری برخورد کرد و تلاش کرد بیش از آن که تامین کننده نظر یک گرایش سیاسی باشد، حد وسط را دنبال کند.

این مصیبت بر مردم سختکوش و متدین دارالعباده به ویژه جامعه نخبگان و حوزویان و دانشگاهیان و روشنفکران سخت گران آمد و مردم یزد با بدرقه این یادگار سومین شهید محراب پشتوانه ارزشمند و امیدآفرینی را از دست دادند. جای او با همه ویژگیهایی که ذکر شد، در جمع جامعه روحانیت و ائمه جمعه کشور و کسانی که در لباس دین هدایت مردم را عهده دارند، خالی است.

روحش شاد و با شهیدان، به ویژه پدر برومندش محشور باد و یادش برای همه ماندگار.



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 7:46 عصر روز شنبه 90 تیر 11