سفارش تبلیغ
صبا ویژن


شیعه آفریقایی و محرم کرونایی - شهر خوبان


درباره نویسنده
شیعه آفریقایی و محرم کرونایی - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
شیعه آفریقایی و محرم کرونایی - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :340455
بازدید امروز : 30
 RSS 

السلام علیک یا اباعبدالله 

در محرم امسال متاسفانه کشور ما با بدترین وضعیت بیماری کرونا از ابتدا از نظر تعداد مبتلایان، تعداد بستری‌ها و تعداد فوتی‌ها روبروست. بیمارستانها نمازخانه‌ها و رستوران‌های خود را تبدیل به بخش درمانی نموده اند و نگرانی شدیدی بر جامعه مسلط است. تجربه 18 ماه گذشته نشان داده مسافرت‌ها و اجتماعات همیشه موجب تشدید این بیماری خطرناک شده است. از تدابیر بسیار اصولی، عقلانی و خداپسندانه رهبری، علما و بزرگان نظام، تعطیل نمودن بسیاری از اجتماعات مذهبی مثل نمازهای جمعه و جماعات به ویژه در شرایط پیک بیماری و تعطیل نمودن زیارتگاه‌ها و حرم‌ها و از همه مهمتر حرم امام رضا علیه السلام و محدود ساختن مراسم و مناسک مذهبی بوده است. این جهت گیری اصولی که حفظ جان انسانها در انجام امور استحبابی مقدم است، مورد تاکید قرار گرفته است.

ما پیرو دینی هستیم که روزه را واجب می‌داند، اما همین دین می‌گوید اگر روزه برای سلامتی ات ضرر دارد، گرفتنش حرام است. یا در جای دیگر خوردن بسیاری از گوشت‌ها و اکل میته را حرام می‌داند، ولی اگر زنده ماندن و حیات انسانی به خوردن گوشت حرام و اکل میته موکول شد، خوردن آن را جایز و بلکه واجب می‌داند. اینها نشان‌دهنده حرمت جان انسان و جان مسلمان است است و گویای انعطاف پذیری بسیار زیاد در احکام دینی و شرعی است، به گونه ای که گاه در یک خانواده، روزه بر یک فرد واجب و بر فرد دیگر حرام می‌شود.

حال باید توجه کنیم برگزاری بسیاری از مراسم و محافل مذهبی از جمله نماز جماعت و برنامه‌های عزاداری امام حسین علیه السلام امری مستحب تلقی می‌شود، اما باز شاهد هستیم جمعی از افراد ناآگاه، متعصب و قشری نگر و یا مداحانی که بعضا برای عرض اندام و ابراز وجود یا کسب درآمد مادی و تقویت نام و شهرت خود، درد دینشان گل می‌کند و رگ گردنشان برجسته می‌شود، اسن روزها فریاد وا حسینا و وا اسلاما سر می‌دهند.

به یاد خاطره‌ای افتادم که مبلغ باصفا آقای قرائتی نقل می‌کرد و می‌گفت، یک بار به کشوری آفریقایی رفته بودم که در آنجا فقط یک خانواده شیعه وجود داشت. از روی کنجکاوی از آنان سوال کردم شما برای عزاداری امام حسین علیه السلام هم برنامه دارید؟ مرد خانواده گفت: بله، ما طبق تقویم حساب روزها و ماه‌ها را نگه می‌داریم تا فراموش نکنیم کی محرم و کی ایام تاسوعا و عاشورای حسینی است. در این ایام من ذکر مصیبت می‌کنم و همسر و فرزندانم عزاداری می‌کنند و از این طریق با اخلاص تمام، مراتب ارادت و محبت خود را به اهل بیت نشان می‌دادند.

آن دسته از روحانیون یا مداحانی که خود را از علما و مراجع و بزرگان دینی  دیندار تر و غیرتمند تر می‌دانند، و سینه چاک می‌کنند و بعضا چون به خلوت می‌روند، ممکن است خود کار دیگر کنند، توجه نمایند اگر خدای نکرده انسانی در اثر پاره ای از این عصبیت‌های غلط یا غفلت‌ها و ساده‌انگاری‌ها جان دهد، قتل نفس رخ داده است.

بیاییم از آن شیعه آفریقایی یاد بگیریم و تا عبور از این بحران و بیماری خطرناک، برای عزاداری بهبرنامه‌های مفیدی که صداوسیما و فضای مجازی می‌توانند در جهت شناخت و معرفت امام حسین علیه السلام ارائه دهند و دلها را راهی کربلا کند، بسنده کنیم و در خانه خویش، در خلوت، با عظمت و محبت امام حسین(ع) ارتباط برقرار کنیم. امسال بیشتر به شناخت و معرفت حسین(ع) بپردازیم و در درگاه خداوند برای شفای همه بیماران استغاثه کنیم. این گونه می‌توانیم دینداری واقعی را عمق بخشیم عشق و محبت حسین را در دلها زنده کنیم و از او طلب شفاعت و هدایت کنیم که «ان الحسین مصباح الهدی و سفینة النجاة». 

انتظار می‌رود صدا و سیما و بزرگان دینی، مبلغان و مداحان متعهد و خیرخواه مردم را درا ین راستا راهنمایی و تشویق نمایند؛ باشد که بعد از ایام عزاداری همه عوامل خود را سرزنش و مذمت ننمایند که ای کاش رعایت می‌کردیم و این قدر جان انسانهای بی گناه گرفته نمی‌شد و جمعیت‌های زیادی در بیمارستان‌ها با رنج بیماری و مرگ دست و پنجه نرم نمی‌کردند.

 بیاییم ثابت کنیم اسلام دین عقلانیت است و می‌تواند عقل، انصاف و اعتدال را در همه جا و حتی در برنامه‌های ارزشمند و حیات بخش عزای حسینی به خوبی رعایت نماید. 

سید حمید کلانتری اول محرم 19 مرداد



نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 4:56 عصر روز جمعه 100 مرداد 22